Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
Λιβαδειά, 30-10-2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου είχε την χαρά να υποδεχθεί, χθες, στο γραφείο της τους μαθητές της Γ2’ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς και τον δάσκαλό τους κ. Εμμανουήλ Δαφτσή, στο πλαίσιο του μαθήματος «Μελέτη Περιβάλλοντος».
Η Δήμαρχος είπε στους μικρούς μαθητές ότι όλοι πρέπει να νοιαζόμαστε για το περιβάλλον, να προσπαθούμε να κρατάμε την πόλη καθαρή, να συμμετέχουμε στην ανακύκλωση υλικών και ζήτησε από τα παιδιά να μεταφέρουν στους γονείς τους το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να έχουμε μια καθαρή πόλη χωρίς σκουπίδια.
Στη συνέχεια οι μαθητές παρουσίασαν στη Δήμαρχο τα αιτήματά τους, όπως είναι η αναβάθμιση της περιοχής που είναι δίπλα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο μέχρι το πάρκο της Έρκυνας ώστε να ομορφύνει η περιοχή και να έχουν τα παιδιά τη δυνατότητα να παίζουν.  Επίσης, ζήτησαν να ασφαλτοστρωθεί η οδός Κυριακίου, η οποία βρίσκεται δίπλα στο σχολείο τους και να επισκευασθούν τα παγκάκια και τα παιγνίδια στον παιδότοπο που είναι στο προαύλιο του σχολείου τους για να μπορούν να τα χρησιμοποιούν με ασφάλεια.

Η Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των μικρών συμπολιτών μας και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τα πολύ σωστά αιτήματα των παιδιών μέσα στην επόμενη χρονιά.  Επίσης, ζήτησε από τα παιδιά να ακολουθούν τους κανόνες ασφαλείας όταν παίζουν σε παιδικές χαρές, και τα ενημέρωσε ότι ήδη ο Δήμος έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα αναβάθμισης των παιδικών χαρών, πρώτα αυτών που βρίσκονται εντός των σχολικών μονάδων και κατόπιν στις συνοικίες στις οποίες ζουν πολλά παιδιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: